Kuntotestauspäivät Suomen Urheiluopistolla 22.- 24.3.2018

16.2.2018

Liikuntatieteellinen seura järjestää perinteiset Kuntotestauspäivät Suomen Urheiluopistolla. Tämän vuoden teemana on palloilulajien testaus. Tarjolla on mielenkiintoinen ohjelmakokonaisuus. Bonuksena on ilmainen valmennuksen extrapäivä lauantaina 24.3., joka ei siis edellytä osallistumista tapahtuman muille päiville.

Lauantaina 24.3. Kuntotestauspäivien ”jatkoilla” pureudutaan palloilulajien fysiikkavalmennukseen. Tarjolla on kaikille avoin ja maksuton seminaari, jossa puhujina mm. Marko Yrjövuori, Tommi Pärmäkoski ja Magni Mohr.

Marko Yrjövuori on toiminut yli 20 vuotta ammattiurheilun parissa mm. Los Angeles Lakersien sekä Los Angeles Kingsien Athletic trainerina. Valmennettavia on ollut lukuisia olympiatason urheilijoita sekä NBA-, NFL- ja NHL –pelaajia, tunnetuimpia mm. Kobe Bryant, James Harden, Pau Gasol ja Luc Robitaille.  Suomalaisista urheilijoista hänen oppejaan ovat hyödyntäneet mm. jääkiekkoilijat Olli Jokinen ja Mikko Eloranta sekä taitoluistelija Kiira Korpi. Marko toimii myös Suomen koripallomaajoukkueen, ”Susijengin” Medical Trainerina  sekä Sairaala NEOn kehityspäällikkönä ja Kisakallion Urheiluopiston Erityisasiantuntijana.

Tommi Pärmäkoski toimi F1-tähti Sebastian Vettelin kuntovalmentajana vuosina 2008 - 2011. F1-maailman jälkeen Pärmäkoski on auttanut suomalaisia urheilijoita yli lajirajojen. Tällä hetkellä Pärmäkoskea työllistää eniten Lahden Pelicansin SM-liigajoukkueen fysiikkavalmennus. Lisäksi hän tekee töitä Lentopalloliiton ja Jääkiekkoliiton sekä Kuortaneen urheiluopiston kanssa. Lisäksi hän on mukana vaimonsa, MM-hopeamitalisti Krista Pärmäkosken, valmennuksessa.

Färsaarten ja Göteborgin yliopistoissa työskentelevä Magni Mohr puolestaan on yksi maailman johtavista tieteellisen jalkapallovalmennuksen asiantuntijoista. Hän on myös toinen ”Fitness Testing in Football – Fitness Training in Soccer II” -kirjan kirjoittajista. Mohr on toiminut mm. Juventuksen, Chelsean ja Tanskan maajoukkueen neuvonantajana.

Katso tarkempi ohjelma ja ilmoittaudu ilmaiseen valmennusseminaariin:

http://www.lts.fi/koulutus/kuntotestauspäivät/kuntotestauspäivät-2018

Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 27.2.2018.

Lisätietoja ilmoittautumisesta: Linda Raivio linda.raivio@lts.fi /puh. 010 778 6602

Kuntotestauspäivien 2018 ja valmennusseminaarin suunnittelusta ja järjestelyistä vastaa Liikuntatieteellinen Seura (LTS) ja LTS:n kuntotestauksen asiantuntijaryhmä kumppanuudessa Suomen Urheiluopiston kanssa.

 

Seminaarin aihetunnisteet:

‪#‎KTP18 ‪#‎kuntotestaus #vierumäki